'SPEL OFFICIEEL OP DE WAGEN: LIVERPOOL DIENT OPENINGSBOD IN BIJ FEYENOORD'

Het spel is op de wagen: Liverpool heeft zich woensdag met een openingsbod voor Arne Slot officieel gemeld bij Feyenoord, meldt 1908. Dinsdag werd duidelijk dat de 45-jarige trainer direct contact had gehad met de clubleiding van The Reds.

Feyenoord verlangt naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro voor Slot. Het geboden bedrag van Liverpool ligt daaronder, klinkt het. Het medium weet dat het eerste bod afgeslagen gaat worden, waarna er nieuwe aanbiedingen volgen. Rafaela Pimenta, belangenbehartigster van Slot, zou op dit moment al bezig zijn om de laatste contractdetails rond te maken.

Dinsdagavond kwam de concrete interesse van Liverpool in Slot voor het eerst naar buiten en sindsdien is de eventuele overgang in een stroomversnelling gekomen. Slot heeft al direct contact met The Reds gehad. Naar verluidt is het zijn wens om Sipke Hulshoff, zijn rechterhand bij Feyenoord, mee te nemen naar Anfield. 

Slot lijkt na drie succesvolle jaren bij Feyenoord op weg naar de uitgang. In zijn eerste seizoen haalde hij met de Rotterdammers de finale van de Conference League, in de jaren erna werd er beslag gelegd op de landstitel en de KNVB Beker. In de Europa League en Champions League maakte Slot met Feyenoord indruk tegen onder meer AS Roma, SS Lazio en Atlético Madrid.

2024-04-24T09:47:22Z dg43tfdfdgfd